Diaz Patricia

Diaz Patricia
Venezuela

Web Site: not specified

Nickname:
Patty
Height/Weight:
158 cm / 55 kg
Nationality:
Venezuelan
Hand:
Right
Racket:
Quicksand
City:
Barquisimeto

Description

Born in Barquisimeto (VEN) on June 19, 1991.
A tennis player who started BT in 2012. Stays on the right side, has quick legs and good technique. Covers a big court surface, defends very well, plays higher than his height and has yet upside.

Full Name is Patricia Sarahi Diaz Mosquera

Nata il 19 Giugno 1991 a Barquisimeto (VEN)
Una tennista che ha iniziato il BT nel 2012. Sta sul lato destro, ha gambe veloci e buona tecnica. Copre una grande parte del campo, difende molto bene, è molto efficiace nonostante l’altezza ed ha ancora margini di miglioramento. Il nome completo è Patricia Sarahi Diaz Mosquera

    Palmares

  • Vincitrice ITF Aruba 2012 Singolare Advanced
  • Vincitrice 1° Torneo FVT Barquisimeto 2012
  • Vincitrice ITF Coquimbo 2013
  • Vincitrice FVT Lara 2013
  • Vincitrice ITF Buenos Aires 2013
  • Vincitrice ITF G2 Albena Open 2013 Doppio Misto
  • Vincitrice ITF Toulouse 2013
  • 3aClass Campionato del Mondo ITF 2013
  • Finalista ITF Bermuda 2013
  • Finalista ITF Porto Seguro 2013
  • Finalista ITF Balneario Camboriu Novembre 2013
  • Vincitrice ITF St.Martin 2013
  • Vincitrice Puerto Rico IFBT Championship 2013
  • Finalista Puerto Rico IFBT Championship 2013 Doppio Misto
  • Vincitrice ITF Costa do Sauipe 2013
  • Vincitrice ITF G2 Martinique 2014
  • Finalista ITF Ft.Myers 2014
  • Finalista Campionato Sud Americano 2014
  • Campionessa Sud Americana 2014 Singolare
  • Finalista ITF G1 Bibione Cup 2014
  • Finalista Campionato Mondiale ITF 2014 Doppio Misto
  • Vincitrice IFBT G4 Boca Raton 08/2014 Doppio e Doppio Misto
  • Finalista ITF G1 Puerto Rico 2014
  • Finalista ITF G1 Hermosa Beach 09/2014
  • Vincitrice Torneo BT Giochi Bolivariani 2014 Singolare e Doppio Misto
  • Finalista Torneo BT Giochi Bolivariani 2014
  • Vincitrice ITF G1 Torres/Porto Alegre 2015
  • Finalista ITF G1 Le Moule Guadaloupe 2015
  • Finalista Campionato Mondiale ITF 2015
  • Vincitrice ITF G1 Royan 2015
  • Vincitrice ITF G1 Miyazaki 2015
  • 3°Class Campionato PanAmericano ITF 2015
  • Vincitrice ITF G1 Rakuten Open Tokyo 2015
  • Vincitrice Aruba Open 2015 Doppio e Singolare
  • Vincitrice ITF G1 Pattaya 2015
  • Vincitrice ITF G1 Hua Hin 2015
  • Vincitrice ITF G1 St.Pierre Reunion 2015
  • Premio AGB Miglior Difesa 2015
  • Vincitrice ITF G1 Santos 01/2016
  • Finalista ITF G1 Reunion 2016
  • Vincitrice ITF G1 Joao Pessoa 2016
  • Vincitrice ITF Open l’Etang Sale Reunion 2016
  • Vincitrice ITF G1 Royan 2016
  • Vincitrice ITF G1 Fukuoka 08/2016
  • Vincitrice ITF G1 Miyazaki 2016
  • Vincitrice ITF G1 Santos 09/2016
  • Vincitrice Torneo BT Giochi Bolivariani 2016 Singolare, Doppio e Doppio Misto
  • Premio AGB Miglior Difesa 2016
  • Vincitrice ITF St.Martin 04/2017
  • Vincitrice ITF G1 Guadeloupe 04/2017
  • Vincitrice ITF G1 Martinique 2017

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close