Garavini Marco

Garavini Marco
Italy

Web Site: https://www.facebook.com/garaviniILpuma/?hc_ref=NEWSFEED

Nickname:
Gara
Height/Weight:
181 cm / 82 kg
Nationality:
Italian
Hand:
Right
Racket:
Sexy BT
City:
Ravenna

Description

Nato a Ravenna (ITA) il 31 Luglio 1984
Ancora giovane ma già molto esperto. Se è in giornata è semplicemente imbattibile. Velocissimo sul campo, attacca e difende con uguale efficacia, è uno dei top players italiani.

E’ uno dei migliori nel muro su servizio. E’ sempre stato un eccellente singolarista.

Born in Ravenna (ITA) on July 31, 1984
Still young but already very experienced. Simply unbeateble if he’s in the right day. Extremely fast on the field, attacks and defends with equal effectiveness and is one of the top Italian players. Also he’s one of the best in block on the serve. And has always been a great singles player.

    Palmares:

  • Semifinalista Campionato del Mondo 2003
  • Vincitore Trofeo Fiorellini 2003
  • Campione del Mondo 2004
  • Campione Italiano IFBT Singolare e Doppio 2005
  • Campione Italiano FIT 2005 Doppio e Singolare
  • Campione Italiano IFBT Singolare e Doppio 2006
  • Campione Italiano FIT 2006
  • Finalista Campionati Italiani FIT 2006 Doppio Misto
  • Finalista BTM Marina di Ravenna 2007
  • Campione Italiano FIT 2007 Doppio e Doppio Misto
  • Campione Italiano FIT 2007 Singolare
  • Campione Europeo ITF a Squadre 2007
  • Vincitore BTM Roseto 2008
  • Finalista BTM Tortona 2008
  • Finalista BTM Arenzano 2008
  • Vincitore BTM Pescara 2008
  • Vincitore BTM Bibione 2008
  • Finalista BTM Marina di Camerota 2008
  • Campione Italiano FIT 2008 Singolare
  • #1 Ranking ITF Maschile 2009
  • Vice Campione Italiano IFBT in Notturna 2009
  • Finalista Campionato del Mondo IFBT 2009
  • Vincitore Trofeo Fiorellini 2009
  • Vincitore ITF Fregene 2010
  • Vincitore ITF Margherita di Savoia 2010
  • Finalista ITF Ostia 2010
  • Terzo ai Campionati Italiani FIT 2010
  • Finalista ITF Alba Adriatica 2010
  • Vincitore ITF Fiumicino Agosto 2010
  • Vincitore Torneo Città di Cervia 2010
  • Campione Italiano FIT a Squadre 2010 (Beach Tennis School)
  • Premio AGB Miglior Giocatore 2010
  • Premio AGB Miglior Attacco 2010
  • Finalista Campionati Italiani Singolare Indoor 2010
  • Vincitore ITF Stuttgart Porsche Cup 2011
  • Finalista ITF Cagliari 2011
  • Finalista ITF Senigallia 2011
  • Vincitore ITF Grosseto 2011
  • Campione del Lazio 2011 Doppio, Doppio Misto e Singolare
  • Vice Campione Italiano FIT 2011 Doppio e Doppio Misto
  • Finalista ITF Fregene 2011
  • Vincitore ITF Golden Tour Viareggio 2011
  • Vincitore Torneo Città di Cervia 2011
  • Finalista ITF Bermuda 2011
  • Vincitore ITF Ciutat de Barcelona 2011
  • Finalista Campionati Italiani FIT a Squadre 2011 (Beach Tennis School)
  • Finalista ITF San Marino Dicembre 2011
  • Premio AGB Miglior Attacco 2011
  • Finalista Campionati Italiani Indoor FIT 2012
  • Finalista ITF S.Efisio Cup Cagliari 2012
  • Finalista ITF Grosseto 2012
  • Campione del Mondo ITF 2012
  • Vincitore ITF Viareggio 2012
  • Vincitore ITF Marina di Ugento 2012
  • Campione Italiano FIT Singolare 2012
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Doppio e Doppio Misto 2012
  • Finalista Torneo Città di Cervia 2012
  • Campione Europeo ITF 2012 Doppio e Doppio Misto
  • Finalista ITF St.Martin Nov. 2012
  • Vincitore Internazionali ITF Aruba 2012
  • Premio AGB Miglior Attacco 2012
  • Campione Italiano Indoor 2013
  • Finalista Trofeo Mr.Dico Bologna 2013
  • Vincitore ITF Cagliari 2013
  • Vincitore ITF Internazionali d’Italia Terracina 2013
  • Vincitore ITF Bibione Cup 2013
  • Vincitore ITF Grosseto 2013
  • Campione Italiano FIT Singolare e Doppio Misto 2013
  • Finalista Campionato Italiano FIT 2013
  • Finalista Campionato del Mondo ITF a Squadre 2013
  • Campione del Mondo ITF 2013
  • Campione Europeo ITF 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Finalista Campionato Reg.Lazio 2013
  • Finalista ITF Aruba 2013 Doppio e Singolare
  • Premio AGB Miglior Attacco 2013
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Indoor 2014
  • Vincitrice ITF S.Efisio Cup Cagliari 2014
  • Vincitore ITF Castiglione della Pescaia 2014
  • Finalista ITF G1 Bibione Cup 2014
  • Finalista Campionato Italiano FIT 2014 Singolare
  • Campione Italiano FIT 2014
  • Vincitore ITF Gran Premio Città Riccione 2014
  • Campione del Mondo ITF a Squadre 2014
  • Campione del Mondo ITF 2014
  • Campione Europeo ITF 2014
  • Finalista Campionato Europeo ITF 2014 Doppio Misto
  • Vincitore ITF Terracina 2014
  • Vincitore ITF Lido Gandoli 2014
  • Finalista Campionato Italiano FIT a Squadre 2014 (BTS Roma)
  • Vincitore ITF G1 Aruba 2014 Doppio e Singolare
  • Premio AGB Miglior Giocatore 2014
  • Premio AGB Miglior Attacco 2014
  • Vincitore Open Tower Cup Pisa 2015
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Indoor 2015
  • Finalista ITF G1 Mauritius 2015
  • Vincitore ITF G1 Reunion 2015 Doppio e Singolare
  • Vincitore ITF G3 Ostia 2015
  • Finalista Open Città di Giulianova 2015
  • Vincitore ITF G1 Povoa de Varzim 2015
  • Vincitore ITF G1 Castiglione d.Pescaia 2015
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Singolare 2015
  • Campione Italiano FIT Doppio Misto 2015
  • Finalista Campionato Italiano FIT 2015
  • Vincitore ITF G1 Città di Riccione 2015
  • Campione del Mondo ITF a Squadre 2015
  • Vincitore ITF G1 Torre del Lago 2015
  • Semifinalista Campionato Mondiale ITF 2015
  • Vincitore ITF G1 Latina 2015
  • Vincitore ITF G1 Terracina 2015
  • Vincitore ITF Leporano-Lido Gandoli 2015
  • Campione Italiano FIT a Squadre 2015 (Beach Tennis School)
  • Finalista Aruba Open 2015 Doppio e Singolare
  • Vincitore Aruba Open 2015 Doppio Misto
  • Vincitore ITF G2 Villa Verucchio 2015
  • Premio AGB Miglior Attacco 2015
  • Vincitore ITF G1 Monopoli 2016
  • Vincitore Tower Cup Indoor Pisa 02/2016
  • Finalista Campionato Italiano FIT Indoor 2016
  • Finalista ITF San Cataldo 2016
  • Campione Italiano FIT Doppio Misto 2016
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Doppio e Singolare 2016
  • Finalista Campionato del Mondo ITF a Squadre 2016
  • Vincitore ITF Ugento 2016
  • Vincitore ITF Latina 2016
  • Vincitore ITF G1 Terracina 2016
  • Campione Europeo ITF 2016
  • Finalista Campionato Italiano FIT a Squadre 2016 (Beach Tennis School)
  • Finalista ITF G1 Aruba Open 2016
  • Finalista ITF Fiumicino 12/16
  • Vincitore Open Tower Cup Pisa 02/2017
  • Finalista ITF G1 Reunion 03/2017

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close