Marighella Matteo

Marighella Matteo
Italy

Web Site: http://www.matteomarighella.com/

Nickname:
Teo
Height/Weight:
181 cm / 76 kg
Nationality:
Italian
Hand:
Right
Racket:
Top Ring
City:
Ravenna

Description

Nato a Ravenna (ITA) il 22 Dicembre 1979
Classe e duttilità in ogni situazione, inventore del colpo “no look”, servizio preciso e ficcante. Gioca a destra, difende benissimo, ha una gran risposta al servizio e una mobilità eccezionale.

Semplicemente, uno dei migliori del mondo.

Born in Ravenna (ITA) on December 22, 1979
A very versatile and skilled player, he invented the “no look” stroke. He usually keeps the right side, has an incisive serve, a very good defense, a great return to serve, and an exceptional mobility. He’s simply one of the best players in the world

    Palmares:

  • Vincitore Trofeo Fiorellini 2002
  • Campione del Mondo 2003
  • Campione Italiano 2005
  • Vice Campione Circuito BTM Master 2006
  • Campione del Mondo 2006
  • Campione del Mondo 2007
  • Vincitore Torneo Città di Cervia 2007
  • Campione Internazionali di Miami 2007
  • Campione Internazionali USA 2007
  • Vincitore Open di Lugano 2008
  • Vice Campione del Mondo IFBT 2008
  • Vincitore Torneo Città di Cervia 2008
  • Vincitore Internazionali di Aruba 2008
  • Vincitore Tappa BTT S.Mauro Mare 2009
  • Vincitore Tappa BTT Lido Estensi 2009
  • Vincitore Tappa BTT Fano 2009
  • Vincitore Tappa BTT San Benedetto D.Tronto 2009
  • Vincitore Tappa BTT Lido di Spina 2009
  • Vincitore Coppa del Mondo Consorzio Marchi 2009
  • Vincitore Torneo Città di Cervia 2009
  • Vincitore Trofeo Medeot Lido Estensi 2009
  • Campione Internazionali di Miami 2009
  • Vincitore Internazionali di Aruba 2009
  • Campione Internazionali di Canarie 2009
  • Campione Internazionali USA 2009
  • Finalista ITF Cagliari 2010
  • Vincitore ITF Comacchio 2010
  • Vincitore ITF Marina di Ugento 2010
  • Finalista ITF Margherita di Savoia 2010
  • Campione Italiano FIT 2010
  • Vincitore ITF Ostia 2010
  • Vincitore BTM Tirrenia 2010
  • Vincitore ITF Bibione Cup 2010
  • Vincitore ITF Alba Adriatica 2010
  • Campione Europeo ITF 2010
  • Finalista ITF San Marino Ottobre 2010
  • Campione Internazionali USA 2010
  • Finalista Internazionali di Bermuda 2010
  • Vincitore Internazionali di Aruba 2010
  • Premio AGB Miglior Difesa 2010
  • Premio AGB Miglior Risposta al Servizio 2010
  • Vincitore ITF Reunion 2011
  • Vincitore ITF Mauritius 2011
  • Vincitore ITF Key Biscayne 2011
  • Finalista ITF Stuttgart Porsche Cup 2011
  • Vincitore ITF Senigallia 2011
  • Finalista ITF Golden Tour Marina Romea 2011
  • Semifinalista Campionati Italiani FIT 2011
  • Finalista ITF Golden Tour San Benedetto d.Tronto 2011
  • Vincitore ITF Fregene 2011
  • Vincitore ITF Bermuda 2011
  • Finalista ITF Ciutat de Barcelona 2011
  • Vincitore ITF Aruba 2011
  • Vincitore Aruba Nations Cup 2011
  • Premio AGB Miglior Difesa 2011
  • Vincitore ITF Reunion Marzo 2012
  • Vincitore ITF Mauritius 2012
  • Vincitore ITF Stuttgart Porsche Cup 2012
  • Vincitore ITF Marina Romea 2012
  • Finalista ITF New York 2012
  • Finalista ITF Bermuda 2012
  • Vincitore ITF Master Lido Gandoli 2012
  • Vincitore ITF Bibione 2012
  • Campione Italiano FIT a Squadre 2012 (ASD BT Abruzzo)
  • Finalista Internazionali TTF Aruba 2012
  • Premio AGB Miglior Difesa 2012
  • Semifinalista Campionato Italiano Indoor 2013
  • Vincitore Trofeo Mr.Dico Bologna 2013
  • Vincitore Open Albarella 2013 Doppio e Doppio Misto
  • Finalista ITF Lido di Spina 2013
  • Finalista Campionato Italiano FIT Doppio Misto 2013
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT 2013
  • Vincitore ITF Marina di Ugento 2013
  • 3oClass Campionato del Mondo ITF 2013
  • Campione del Mondo ITF 2013 Doppio Misto
  • Vincitore ITF Royan 2013
  • Finalista ITF Lido Gandoli 2013
  • Vincitore ITF Carnon 2013
  • Vincitore ITF Aruba 2013
  • Finalista ITF Aruba 2013 Doppio Misto
  • Vincitore ITF Hua Hin Open 2013
  • Premio AGB Miglior Difesa 2013
  • Vincitore ITF G1 Bibione Cup 2014
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT 2014 Doppio Misto
  • Semifinalista Campionato Mondiale ITF 2014
  • Finalista ITF Terracina 2014
  • Finalista ITF G1 Puerto Rico 2014
  • Vincitore ITF Rakuten Open G1 Tokyo 10/2014
  • Campione Italiano FIT a Squadre 2014 (ASD BT Abruzzo)
  • Finalista ITF G1 Aruba 2014
  • Finalista Trofeo Eco Beach Sport Cesena 2014
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Indoor 2015
  • Vincitore ITF Lido di Classe 2015
  • Vincitore ITF Cagliari 2015
  • Finalista ITF G1 Castiglione d.Pescaia 2015
  • Vincitore ITF G2 Ingelheim 2015
  • Finalista ITF G1 Bibione 2015
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT 2015
  • Finalista ITF G1 Città di Riccione 2015
  • Finalista ITF G1 Torre del Lago 2015
  • Campione del Mondo ITF 2015
  • Finalista ITF G1 Toulouse 08/2015
  • Finalista ITF G1 Terracina 2015
  • Finalista ITF Leporano-Lido Gandoli 2015
  • Campione Europeo ITF 2015
  • Finalista Campionato Europeo ITF 2015 Doppio Misto
  • Finalista ITF G2 Villa Verucchio 2015
  • Finalista Tower Cup Indoor Pisa 02/2016
  • Campione Italiano FIT Indoor 2016
  • Vincitore ITF G1 Reunion 2016
  • Finalista ITF Open Gran Canaria 2016
  • Vincitore ITF G1 Ingelheim 05/2016
  • Finalista Open Città di Giulianova 2016
  • Finalista Open Roseto degli Abruzzi 2016
  • Campione Italiano FIT 2016
  • Finalista Campionato Italiano FIT Doppio Misto 2016
  • Finalista ITF G1 Kazan 07/2016
  • Finalista Campionato del Mondo ITF a Squadre 2016
  • Semifinalista Campionato Italiano FIT Indoor 2017
  • Finalista ITF Lido degli Estensi 2017
  • Vincitore Open ThreeWay Tour Cervia 05/2017

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close