Meloni Serena

Meloni Serena
Italy

Web Site: not specified

Nickname:
not specified
Height/Weight:
166 cm / 59 kg
Nationality:
Italian
Hand:
Right
Racket:
King
City:
Ravenna

Description

Nata a Ravenna (ITA) il 04 Settembre 1979
La gemella di sinistra. In coppia con Alice ha dominato il beach tennis femminile per più dieci anni, costruendo la prima leggenda del nostro sport.

Memorabili certi lunghissimi scambi vinti dalle gemelle, dalla loro parte non cadeva proprio niente.

    Palmares:

  • Vincitrice Trofeo Fiorellini 2000
  • Campionessa del Mondo 2001
  • Campionessa Italiana 2001
  • Campionessa del Mondo 2002
  • Campionessa Italiana 2002
  • Vincitrice Trofeo Fiorellini 2002
  • Campionessa del Mondo 2003
  • Campionessa Italiana 2003
  • Vincitrice Trofeo Fiorellini 2003
  • Campionessa del Mondo 2004
  • Campionessa Italiana 2004
  • Vincitrice Trofeo Fiorellini 2004
  • Campionessa del Mondo 2005
  • Campionessa Italiana IFBT 2005
  • Campionessa Italiana FIT 2005
  • Campionessa del Mondo 2006
  • Campionessa Italiana 2006
  • Vincitrice Trofeo Fiorellini 2006
  • Vincitrice Open di Lisbona 2007
  • Finalista Open di Lugano 2008
  • Campionessa del Mondo 2008
  • Campionessa Italiana IFBT 2008

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close